Havearbejde

Havearbejde og flisearbejde i Odense

Haven er rum om familiens udeliv. Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæg, omlægninger og vedligeholdelse af haver. Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Vi tilbyder følgende services

 • Anlægsgartner
 • Havearbejde
 • Fliselægning
 • Træfældning
 • Gartner
 • Græsslåning
 • Haveservice
 • Beskæring
 • Anlægsarbejde
 • Belægningsarbejde
 • Fliseanlæg
 • Ny terrasse
 • Ny indkørsel Odense

Vi lægger vægt på en god og grundig dialog med vores kunder. Derfor tilbyder vi i første omgang et uforpligtende konsulentbesøg.

Vedligeholdelse – Havearbejde

Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS tilbyder en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet.

Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, fjernelse af løvfaldet, rengøring af bede eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Står I med en enkelt opgave, løser vi den effektivt og flot efter en fast timepris. Vi løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder. Kontakt os for at høre mere om vores tilbud.

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på opgaver lige fra fra belægningsarbejde til vedligeholdelse af haven, parkanlæg, beskæring og fældning af træer og meget mere.

Anlæg af haver i Odense

Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS laver alt i  anlæg af haver. Fra nyanlæg og omlægning til mindre ændringer og pleje af eksisterende beplantninger.

Vores dygtige gartnere og planlæggere sørger for, at jeres drømmes have bliver til virkelighed.

Måske skal det være en have uden græsplæne. Tanken er næsten utænkelig, men mange steder kan plænen smukt udskiftes med et plantedække med en bund af bark, flis eller sten.

Et fritstående espalier, stedsegrønne buske og højbede kan være med til at skabe en frodig have med mange rum, og hvor kravene til vedligeholdelse er få.

Beskæring og fældning

Anlægsgartner B. Egeberg Andersen ApS i Odense løser alle typer opgaver, når det gælder beskæring og fældning af buske og træer.

En korrekt beskæring af havens buske og træer sikrer en smuk, sund og velformet vækst. Har I frugttræer, kan beskæringen resultere i større og bedre frugter. Der er med andre ord mange gode grunde til at beskære professionelt og effektivt.

Er der træer, der helt skal fjernes, har vi erfaringen og maskinerne til at klare opgaven på forsvarlig vis. På samme måde fjerner vi effektivt stubbe og rødder med specialmaskiner til fræsning. Kontakt os og hør nærmere i forhold til hvordan vi kan hjælpe med at løse din opgave.

Kontakt os

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud